Ceder Hondentransport Drager

Hondenschool Limburg

 

 

 

 

 

Deze drager is bijzonder goed gemaakt en afkomstig van een veterinair orthopedisch chirurg. Het geeft u veel waar voor uw geld. Het leren laden:

– Dit betekent dat de hond is volledig omsloten met canvas cover en het uitvoeren van multi-purpose functie.- Het heeft zijvakken waarin u uw sleutels, Water fles, benodigde papieren handdoeken en andere spullen.- Het heeft een handige haak die wordt gebruikt om de sleutel vergrendeling kraag te bevestigen.- U kunt het gemakkelijk dragen rond uw riem, tas of drager.- Het heeft een handige taille riem om uw sleutels, honden riem en andere spullen vast te klemmen.- Het is gemaakt met een unieke Designer lood I.e. blauw – zwart – wit het is gemaakt voor de veiligheid.- lood I.e. gemaakt van ribben – gemaakt van ketting – lood I.e. volledig metaal – lood I.e. staal – lood I.e. volledig metalen constructie.

De rechterkant van de drager is ontworpen om u de beste handbescherming te geven wanneer u die nodig hebt.

Als u hulp nodig hebt van een voertuig en u wilt de hond niet in het voertuig, neem dan de Snug merk V guess hondendrager.

Als u uw huisdier op een meer stijlvolle manier wilt vervoeren, waarom probeert u dan niet het volgende. Een hondenkooi is een handig hulpmiddel om in het voertuig te zetten in geval van een ongeluk. Het is een stalen kooi die gemakkelijk achter in het voertuig past.

U bent verplicht een geschikte krat te gebruiken die geschikt is voor reizen over de snelweg. Er worden verschillende soorten kratten gebruikt, afhankelijk van het soort reis dat u wilt maken. De beste is een met de veiligheidsgordel oprolbare krat. U kunt het gemakkelijk meenemen.

Het is misschien een goed idee om uw hond thuis te laten wennen aan het rijden in de reismand voordat u hem meeneemt naar de echte wereld. Op deze manier zal hij niet angstig zijn of martingaal getraind zijn bij een hondenschool. Zet de reismand in een andere kamer waar de hond veilig van de omgeving kan genieten en niemand hem zal storen.

Als u maar één hond heeft, kunt u de veiligheidsgordel aan de bovenkant van de drager bevestigen. Dit zal de nek ontlasten. Inklapbare kratten zijn goed voor kleine honden. Ze zijn er in harde plastic stijlen, stoffen stijlen en zachte stoffen stijlen.

Laat uw hond nooit alleen achter in een voertuig, met draaiende motor, want dit is zeer gevaarlijk voor de hond. Honden kunnen in heel kleine ruimtes terechtkomen, en een absolute nachtmerrie veroorzaken voor u om ze terug te vinden.

Als u regelmatig met uw huisdier reist, kunt u overwegen een reismand aan te schaffen die groot genoeg is voor u beiden. Als er in uw auto ruimte is voor passagiers, kan een zachtzijdige krat ideaal zijn voor de reis. Zo niet, dan moeten jullie je allebei aanpassen om samen in de reismand te reizen. Zachte kratten bieden iets meer comfort dan tuigjes en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen als ze niet nodig zijn.

De reismand moet worden gekozen op basis van hoe en waar u de hond gaat vervoeren. Grotere honden hebben een grotere reismand nodig. Zachte kratten zijn perfect voor reizen over kortere afstanden.

Als u een lange afstandsreis plant, zorg er dan voor dat een goedgekeurde drager die geschikt is voor luchtvervoer binnen het bereik van de luchtvaartmaatschappij is. Als u eenmaal toestemming hebt van de luchtvaartmaatschappij, vergeet dan niet om deze te controleren met de verschillende machines.

Dragers moeten ook veilig zijn en zo weinig mogelijk afleiding bieden voor de hond. Denk aan de persoon die rijdt. Hij of zij is misschien geen grote vent, maar hij of zij is er wel om op de hond te letten. Laat iemand de vuilnis buiten zetten en zorg ervoor dat de drager veilig is en goed zit voor de hond.

Als u op reis gaat, haal de hond dan uit de reismand en doe hem aan de lijn. Als de hond moet plassen, gebruik dan het toilet voordat u vertrekt.

lees meer:

Hondentraining Limburg | 110

Hondenpension Limburg | 480

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.