Hoe haalt u het beste uit uw buitenaquariums

Aquariumwinkel Arnhem

U hebt een grote, brede, mooie tuin en precies de juiste plek voor uw aquarium. Helaas is de huidige wet- en regelgeving betreffende de plaatsing van buitenaquaria niet duidelijk. Dus besluit u dat het het beste is om het aquarium in uw voortuin te plaatsen, om de kans op afspoeling naar het gazon van uw buren te minimaliseren. Je installeert hem, en een paar maanden lang ziet hij er geweldig uit. Dan begint het te stinken, omdat de tank Temperate nodig heeft om op zijn plaats te blijven. Dus belt u een stop-cel om de tank eraf te halen, omdat hij niet Algemeen rechtop staat. De technicus van de stad die uw speciale tank komt installeren, zegt dat er een staatswet is die voorschrijft dat alle tanks van klanten op funderingen moeten worden gemonteerd. Maar u staat erop om het op uw eigen manier te doen.

Nu, na een paar duizend dollar aan secundaire verzekeringspremies, ontdek je dat de tank lekt. U belt een stop-cel en de technicus komt de tank installeren. Je vraagt hem, “Heeft de tank gelekt?” Hij antwoordt: “Correct.” Je vraagt hem opnieuw, “Waar is de olie in de tank gekomen?” Hij antwoordt: “In de vangst. Nu doden de vissen het, en de olie zal het gras doden de volgende keer dat het groeit.”

“Dat is grappig,” zeg je, en je staat ontzet over de doordrenking van onwetendheid van de kant van een persoon die verondersteld wordt beter te weten. U vraagt zich af of hij in staat is een correct gemonteerde tank te installeren, en u vraagt zich af of hij werkelijk weet wat er gedaan is om een bepaald resultaat te bereiken. Hij vertelt je dat hij persoonlijk de spanningen overal in de tank tot 12 opvoert, omdat dat is “zodat het gras niet kan groeien”.

En, zegt hij, “We hadden een man binnen, en hij trok de hele zaak eruit met zijn tanden. Maar we hebben het gerepareerd.”? Geloof je hem? Hij beweert dat zijn bedrijf (dat hij mij aanwijst als een van zijn aanwezigen) het heeft opgelost. U gelooft hem, maar gelooft u hem echt? Tenslotte lijkt u sympathie te hebben voor zijn anti-tank plank. Denk je niet dat sommige van deze mensen een beetje moeite hebben met het verwoorden van hun standpunten? U kent de uitdrukking die ze het vaakst gebruiken: “We stoppen de tank terug in de grond en houden hem daar.” Tankleider. Het is meestal een klein grapje zoals dat. Ik hoorde het onlangs van een technische vertegenwoordiger die een soortgelijk standpunt had ingenomen. Ook hij had een definitief faillissement in het vooruitzicht als de tank toevallig voor een langere periode offline zou zijn.

Laten we nu teruggaan naar de klimaatverandering en de stijging van de zeespiegel. Gereguleerde klimaten zoals het mijne hebben 2 decennia van stijgende temperaturen en zeespiegelstijgingen meegemaakt. Vet ja, maar ook hartzeer. Mijn “goh, het is verschrikkelijk” momenten waren zeldzaam en ver weg. Mijn liefde voor de natuurlijke schoonheid om me heen resulteerde alleen maar in meer giftige stoffen en een algemeen naar gevoel voor decennia. Auw.

Op de een of andere manier begon het allemaal met die “o zo gemakkelijke” olieramp voor de kust van Maryland in de sensoren op de pompen. Dat was de eerste keer dat ik me echt zwaar voelde over energiebronnen. Van alle pompstations, had ik een scherp bewustzijn ontwikkeld van degene die giftige chemicaliĆ«n vrijlaten. Ze waren allemaal in bedrijf en vervuilden de lucht en de vervuiling in mijn eigen buurt. Fast forward naar vandaag, en de situatie is net als voorheen, met meer olielekkage alarm bedrijven die er zijn pompen olie recht in de pomp. Het was pas toen ik dit artikel tegenkwam, “gescheurd”, dat ik echt gemotiveerd werd om er iets aan te doen.

Het artikel ging over een familie die hun hond verloren hadden aan kanker door giftige stoffen. Geen verdriet of tragedie. Gewoon een gelukkig gezin, dat voor een zware hindernis stond om de toekomst onder ogen te zien, zoals zij deden, met de dood van hun hond. Het gaf me zo’n stimulans om alle informatie te vinden die ik nodig had, en er iets aan te doen. Als u in een gebied woont dat vervuild is met kankerverwekkende gifstoffen, doe dan mee en deel uw verhaal. Begin met je persoonlijke blootstelling aan alle enge zaken, en deel dan je nieuw gevonden kennis. Ik zal je online mentor zijn. Ik ben net begonnen en wil dit zo breed mogelijk bekend maken. Met de komst van het internet, is het geen slechte plek om te beginnen.

en zij moeten dochters zijn om deze voortdurende doofpotaffaire te helpen ontdoen en de wereld ten goede te blijven veranderen, zoals zij dat zouden willen.

Lees meer:

Koraal kopen

Zee aquarium

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.