Hoe onderzoek te vermijden

Coaching met paarden

 

 

 

 

 

 

Als ze aanvoelen dat het roofdier niet beweegt, zullen ze standhouden. Zodra zij hebben vastgesteld dat het roofdier niet komt, zal het paard later als hinderlaag fungeren en het roofdier bijten.

Gemeenschapspaarden worden momenteel nog steeds gecategoriseerd als gedomesticeerde dieren. Zij worden in het volgende deel van het artikel nader toegelicht.

veranderingen van Branchism….. Paarden informeren op basis van “wat je ziet”. Het houden van gemeenschapspaarden lijkt ook een schending van autonomie, gelijkheid, en privacy, bovenop het feit dat het verspillend is.

Waarom moet coaching met paarden gedomesticeerd worden?

Dit deel is grotendeels indirect en helemaal niet gebaseerd op enig direct onderzoek. Dit is niet alleen angstwekkend, het kan ook mensen die geloven dat paarden van nature zelfvoorzienend zijn, van streek maken.

Een paard heeft het vermogen om 1.565 pond voedsel te eten. Een paard heeft 704 pond voer nodig om te overleven. Dit komt neer op ongeveer 32 dollar per dag per paard.

Twee paarden zouden in totaal 2.980.400 pond voedsel moeten eten om vol te raken. Dit komt neer op 9.660 dollar per dag per paard.

Een paard zou 11.640.440 pond voeder nodig hebben om 400 pond voeder per dag te verbruiken. Dit komt neer op $2.860 per dag per paard.

Merk op dat de bovenstaande cijfers zijn wanneer het paard voedingsstoffen uit de omgeving opneemt. Er wordt ook geen rekening gehouden met de voeding die nodig is voor de hersenen, waarvan wordt aangenomen [bronnen] dat ze bestaan uit 5% vet, 15% eiwit, 25% droge stof, en 90% water. De rest wordt gebruikt voor energie en lichaamsonderhoud.

Als hoofdauteur van dit artikel creëert Saman’s persoonlijke worsteling met zijn eigen agency als een zelfvoorzienend individu wat anderen zouden kunnen zien als een conflict met hoe de levensstijl wordt gepresenteerd. [bron]

In een situatie met gemeenschapspaarden wordt de diversiteit van elk paard onvermeld gelaten. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, beschrijven paardeneigenaars hun paarden als kuddedieren waarbij nieuwe paarden in de bestaande populatie worden opgenomen.

Hierdoor ontstaat een omgeving waarin het paard onbewust veranderingen ondergaat die al dan niet in zijn beste belang zijn. Verschillende individuen verzamelen zich rond een groter aantal paarden, waardoor problemen ontstaan met overbegrazing en concurrentie om middelen.

Andere kenmerken van gemeenschapspaarden zijn: Gebrek aan structuur, kuddeleiders, en negatieve stereotypering. Dierenwelzijn is voor veel mensen bijna onmogelijk te begrijpen, omdat mensen, door hun beperkte perspectief en gebrek aan begrip, hun opvattingen vaak baseren op die van andere mensen.

Hoe paarden de mens ten goede komen is niet grondig onderzocht wegens gebrek aan middelen, omdat middelen een probleem zijn, evenals leeuwen, leeuwen die door honden van honden worden verwijderd, en er vaak een gebrek is aan inspanning van de kant van de mens.

Hoe kunnen we onderzoek met inconsistenties vermijden? Te veel geld verspild door geen onderzoek te doen. Nog minder geld verspild door onderzoek te doen in een gezondheidszorginstelling die mij had moeten helpen, evenals al die andere mensen die door dit onderzoek zijn geïnformeerd.

Voordat paarden worden gefokt, moet men zich afvragen welke gegevens in aanmerking zullen worden genomen en hoe deze zullen worden verzameld.

Niet genoeg water

Ik heb niet met mensen en dieren gewerkt om te begrijpen waarom dieren soms water moeten drinken in plaats van moedermelk. De enige denkbare manier zou zijn als het paard het syndroom van Down heeft. Uiteraard zou ik erop vertrouwen dat er rekening wordt gehouden met de behoeften van het paard.

Maar hoe wil je bewijzen dat je weet wat het beste is voor een reekalf? Omdat degenen van ons buiten de studie geen expertise zouden hebben?

Paarden op Ruapehu-Barracks

Vereniging op Ruapehu / Courtesy Ruapehu Pony Rijen

Toen ik klein was, observeerde ik altijd een bepaalde vogelsoort. Ik noemde het de lynx. Als hij wilde eten, liet de lynx zijn klauwen in het gebladerte zakken om blaren te voorkomen.

Ik maak verwijzingen naar media en uitvindingen om uit te kunnen leggen hoe dit in zijn werk gaat. Hoe een leeg raam…

…laat de lynx in het raam zitten en concentreert zich opnieuw op de compositie van het gebladerte aan de buitenkant van het raam. De grasspriet tussen de poten is het touw waarop dit alles gebeurt. Het is een kleine gebeurtenis waarvoor geen middelen nodig zijn. Zeker, er zijn verschillende middelen nodig om zoiets elegants als subtiele manipulaties van het evenwicht tussen gras en bladeren zo goed mogelijk vast te houden.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.