Hoe u uw hond goed aan de lijn kunt laten lopen?

Gratis stockfoto met buiten, buitenshuis, hond

Lekker lopen is ieders Gus gewend

Zowel mensen als honden moeten leren dat je controle en consistentie nodig hebt om ervoor te zorgen dat je hond goed aan de lijn loopt. Hoe hard je ook probeert, je hond kan af en toe een manier vinden om het hele werk te verwoesten. Raak niet ontmoedigd, bedenk waarom de hond doet wat hij doet.

Je plan perfectioneren

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om het plan te verbeteren. Een verzorgingsset is een geweldige plek om te beginnen. Het gebied moet de gebruikelijke items bevatten, zoals een borstel of kam, een antibacterieel pyrethrinepoeder en producten voor het drogen en spoelen van de hond. Het gebied kan ook speciale conditioners voor de vacht van de hond bevatten en een antibacteriële zeep om de hond te wassen.

U kunt ook een speciaal harnas voor uw hond kopen, een tuig dat is ontworpen om trekken te ontmoedigen en een aangenamere zitpositie te bevorderen. Het harnas moet over het lichaam van de hond gaan en op zijn plaats worden gehouden door een clip die aan de halsband van de hond gaat. Dit tuigje helpt u uw wensen over te brengen aan de hond.

oor reiniging

Geloof het of niet, je zult er versteld van staan ​​hoeveel honden ooraandoeningen krijgen doordat ze hun oren niet schoonmaken. Het is logisch, nietwaar? De vuile oren zorgen voor een vochtige omgeving voor bacteriën en gisten om te groeien, vooral in warme, vochtige omgevingen.

U moet de oren van uw hond elke dag controleren. Gebruik zowel je ogen als je neus. Een wasachtig, goopy uiterlijk duidt op een mogelijk probleem. Als u tekenen van roodheid of zwelling ziet, moet u uw hond meteen naar de dierenarts brengen.

Door meer tijd met je hond door te brengen en ervoor te zorgen dat aan zijn of haar behoeften wordt voldaan, kun je die nagels in topvorm houden.

Het gebruik van het juiste gereedschap zal veel van de veelvoorkomende fouten bij het knippen van hondennagels voorkomen. Een slijpmachine kan het juiste hulpmiddel zijn voor de klus, vooral als de hond iemand is die het niet leuk vindt dat zijn nagels worden geknipt. Misschien geeft u er de voorkeur aan om een ​​tondeuse voor honden te gebruiken, maar begrijp dat deze niet zo snel is als de tondeuse en extra schade kan toebrengen aan de hond als u door de snelle scheermesjes snijdt.

Nu, hier zijn twee belangrijkste hulpmiddelen die de meeste eigenaren van gezelschapsdieren nodig zullen hebben, en vaak zullen gebruiken.

1. Een nagelslijper. Dit is een uitstekend hulpmiddel om te gebruiken als je door een dikke nagelgroei probeert te snijden en een behoorlijk groot deel van de nagel moet verwijderen om te voorkomen dat je door de nagel snijdt. Er zijn veel soorten op de markt, maar ze werken allemaal door de nagel samen te modelleren om snel en effectief te knippen. Waar we het hier over hebben is de daadwerkelijke samenwerking; jij bent degene die snijdt, dus het is essentieel dat je er een gebruikt.

2. Een nagelvijl. Afhankelijk van de stijl van je hond heb je deze wel of niet nodig. Van sommige honden is aangetoond dat ze het verdragen van het schuren van hun nagels tot een acceptabel niveau met zeer weinig letsel. Anderen hebben hun nagels misschien in veel mindere mate geschuurd. Het punt is echter dat je de nagels van een hond nooit moet vijlen als ze recentelijk zijn geschuurd. LOOP! Je hond schuurt gewoon door zachte pads en dat wil je niet.

Als u de nagels van uw hond vijlt, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de plaatsing van de nagels, anders kunt u nog meer schade aanrichten.

het knippen van de nagels van uw hond is uiterst belangrijk als uw hond voornamelijk een binnenhond is. Net als jij kunnen ze zowel triggerende als schadelijke bewegingen krijgen met al het rennen, rollen en dat soort dingen. Bovendien, hoewel uw hond een buitenhond is, is hij/zij nog steeds een binnenhond. Dit betekent dat ze een liedje bij je kunnen krijgen, of dat ze af en toe een buurtkat kunnen laten tjilpen. Het is dus uiterst belangrijk om ze te knippen.  Mazter Tuig

Met het juiste gereedschap en door langzaam en soepel te bewegen, zou je de nagels van je hond in ongeveer twee minuten moeten kunnen knippen. Daarna zouden ze gewoon weer normaal moeten worden. Het gebruik van gereedschappen zoals een Dremel die slijpt en schuurt, evenals een standaard nagelknipper voor honden die de punt en alle scherpe randen eraf haalt, helpt de nagels van uw hond in goede conditie te houden.

De investering die u doet in de gezondheid en het welzijn van uw hond is elke cent waard die u bespaart bij het knippen van nagels. Met deze dierbenodigdheden kom je ver.<|einde van dit artikel en bespaar je een hoop tijd en zenuwen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.