Hoe vind je een volledig natuurlijke hondenvoeding

 

Hondenbrokken

 

 

 

De gezondheid en het geluk van ons huisdier hangen nauw samen met wat we ze te eten geven. Het vinden van een volledig natuurlijk hondenvoer kan veel hondenvoer elimineren dat zeer onnatuurlijk is en geen voedingswaarde heeft. Terwijl u op zoek bent naar dat volledig natuurlijke hondenvoer, zoals geperste hondenbrokken, moet u ervoor zorgen dat u zaken als conserveringsmiddelen, additieven en kunstmatige smaakstoffen vermijdt. Ook wil je voedingsmiddelen vermijden die granen bevatten, die darmproblemen en allergieën kunnen veroorzaken. Het is het gemakkelijkst om de juiste voeding voor uw huisdier te vinden bij Proactive Dog Food, waar u volledig natuurlijke hondenvoeding kunt krijgen van natuurlijke en holistische recepten voor hondenvoer. De meeste van deze traktaties zijn gemakkelijk te maken en zullen uw hond uren kauwplezier bezorgen.

Probeer deze gemakkelijk te maken natuurlijke en gezonde hondenvoer traktaties voor uw trouwe viervoeter:

bliksemschicht hondenkoekje ~plet de knoflook in een pot heet water, voeg het ei toe, breng op smaak met zout en peper en kook ongeveer 2 uur, klop het ei weg om het te laten afkoelen, bewaar in de koelkast

lavendel ~1/2 kop ~kies een smaak uit een potje zoals lavendel, citronella, babypoeder of lavendelaroma, breng op smaak met peper en serveer ~Aanbrengen op de halsband van uw hond om vlooien weg te houden en ze uit te dagen op hun behendigheidsparcours!

ode van peper ~1 teentje, rauwe vijandelijke knoflook ~rond vuur geroosterd tot het zwart is, mengsel van twee of meer chrond Mooi fijngehakt en apart gezet. U kunt ook gelaste knoflook gebruiken in plaats van rauwe knoflook, maar het moet beter worden gemalen en het zal niet efficiënt doen als rauwe knoflook. U kunt ook rozemarijn gebruiken in plaats van peper als u van het tuinierstype bent.

uw keuze -==bakkers effect op hondenvoer===

het zou het laatste moeten zijn wat je doet! Dit is een geweldig en gratis hondenvoer recept voor uw hond dat heel gemakkelijk te maken is. U geeft uw hond slechts één kopje per dag en door het voer in de voerbak van uw hond minstens 30 minuten voor het serveren te verschonen, zal uw hond erg kieskeurig zijn en alleen eten wat hem/haar wordt voorgezet.

Zorg er altijd voor dat u een merk hondenvoer gebruikt dat u vertrouwt en dat vlees als eerste ingrediënt bevat. Uw brokjes zullen veel van hun vitaminen verliezen als u iets anders aan het voer toevoegt. Probeer regelmatige porties en porties aan te houden om uw hond gezond te houden en u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw hond kieskeurig of lui wordt en zijn/haar eetlust verliest. Dit recept is zo precies en ook al vereist het geen kennis van de wetenschap, het is heel gemakkelijk om er je eigen hondenvoer van te maken. Geloof me, je wilt alleen maar een staartwuivende poepie naar je zien grijnzen!

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.