Training voor paarden

horse herd on pasture - paarden stockfoto's en -beelden

FUN D Lyons – Plezier voor paarden

Wanneer de volle maan opkomt en de wolken beginnen op te klaren, weet je dat het tijd is om je paard naar de trainer te brengen. Je begint te begrijpen wat je kunt verwachten en je leert je paard hoe te reageren. kolonies van pijpreclame, prachtige bloemen en een briesje dat rondom waait, maken allemaal deel uit van de paardenervaring. Maar al die aandacht is zinloos als het gedrag van je paard niet verbetert. Hoe kunt u uw paarden losdraaien om uw rijplezier te vergroten?

Tips voor paardencoaching om je paarden te verbeteren

Wees je bewust van hoe je paarden zich gedragen als ze opgewonden of bang zijn. Je paarden moeten:

-Let op tekenen van angst zoals stampen, witte vlekken, zwiepende staart, speldende oren, trillen of ijsberen – Geef je paard de ruimte en kalmte – Moedig je paard aan om gewillig maar met controle voort te gaan Rachel McKee – Help je paard om je zelfverzekerd te voelen door het gebruik van prettige stemcommando's, langzame en gemakkelijke verzorging en veel traktaties- Ga zelfverzekerd en veilig met je paard om en zorg ervoor dat je paard zich op de juiste manier beloond, geprezen en geplaagd voelt

Wees in het moment – Weet wat je moet doen en doe het verander regelmatig je trainingsaanpak om je paard betrokken te houden

Voer je paard – Het is essentieel dat je rekening houdt met het welzijn van je paard en dat van het paard. Door je paard te voeden met tarwe/402/232 workshop kan de gezondheid van het platform worden verbeterd en je paard sterk en fit blijven om de veldroutines en shows te doen. Neem de tijd en geniet van je paarden. Ze hebben geweldige persoonlijkheden, net als iedereen. Uw plezier van paard gaat omhoog naarmate hun vermogen om te presteren toeneemt.

Markeer je territoria – Bouw de nieuwsgierigheid van je paard op – Afhankelijk van het karakter en de persoonlijkheid van je paard, kan jij of je paard een kampioen worden of een ego-stimulans of een houding hebben. Onthoud dat paarden prooidieren zijn en dat is wat ze graag doen en dat is het grootste deel van het plezier van paardenraces. Paardengevechten zijn gemakkelijk voor paarden en de meeste paarden genieten ervan. Noodzakelijke training is belangrijk om de aandacht van uw paarden op u gericht te houden. Je moet ook begrip voor je paard opbouwen. Weet wanneer ze moe, verveeld of ongeïnteresseerd zijn.

Rust uit – U kunt niet verwachten dat u uw prestaties en plezier tijdens het rijden verbetert als u niet genoeg rust. Als u niet genoeg slaapt, moet u dat nu doen. Als je weinig tot geen slaap krijgt.. Ik beloof je dat je paarden niet goed zullen presteren en dat je tijd op het parcours en in de arena naar beneden zal gaan.

Leer hoe je kunt winnen- Je moet weten hoe je paarden moet leren om gewillig naar voren te komen. Je regelt dit door het paard te breken of te belonen voor het vragen om in draf naar voren te komen of in hetzelfde te staan

Sluit uw dagen af ​​met een gelukkige paardenrust na het rijden. Laat u niet verleiden om voortdurend met uw paard te racen om te laten zien hoe goed het is. Het zal op geen enkele manier verbeteren.

De keuze is helemaal aan jou – Dit is de tweede vereiste van paardencoaching. Je moet de juiste rijbeslissing nemen. Kies het juiste paard voor jou.

Houd het vooral leuk – je paard door de dagelijkse ontberingen van training en prestaties zien gaan, maakt allemaal deel uit van het grote avontuur. Ga op pad met het juiste paard Geef hem/haar goede rijverzorging en vraag om hun vertrouwen en bereidheid om te presteren en te laten zien dat je in staat bent om te winnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.