Hondentrimmer

Hondentrimmer Nieuwegein

Hondentrimmer Nieuwegein

We gebruiken epileren om dode haren in de vacht te verwijderen die anders nooit op de juiste manier zouden worden afgeworpen, maar zich in plaats daarvan zullen ophopen en in de vacht van uw hond gaan klitten. Wanneer er voldoende haar in de vacht zit om aan de gestelde normen te voldoen, gebruiken we een ontharingskam om deze te verwijderen.

Strippen De meeste mensen begrijpen dat strippen moet worden gebruikt om de dode haren te verwijderen, maar minder mensen begrijpen dat dit geen snel proces is. Het gebeurt in fasen. We werken ons een weg door de vacht en nemen materiaal tegelijk af en scheiden het dode haar van het levend en wat er uit het strippen komt, zal niet de hele vacht zijn. Als u klaar bent met deze fase, kan de vacht recht en gezond zijn.

U kunt een omtreklijn gebruiken om de doden te vinden en vervolgens de resterende haren uittrekken, zodat de vorm van de vacht van de hond intact blijft. Als u de vacht dunner wilt maken of als u een laag van een andere vacht in de plooi van de vacht wilt aanbrengen, werk dan de strook door de hele vacht zodat deze in de lengte uitzet. Als u van plan bent het kapsel opnieuw te doen, kunt u een schaar of elektrisch scheerapparaat gebruiken om het haar dat later wordt toegevoegd vorm te geven.

Nagels knippenNagels knippen is belangrijk voor honden, wat voor soort hond ze ook zijn. Ze houden er niet van om in hun poten te worden geknipt of veranderd, dus het is aan de eigenaar om chirurgisch te zijn en de nagels van een hond goed te knippen. Als je dit doet, vergeet dan niet dat de nagels van je hond geen echte huisdieren zijn, het zijn gewoon je beste vrienden en je moet ze als één persoon behandelen.

Het knippen van de nagels van een hond is belangrijk omdat het het graven is dat ze doen. Door de nagels van uw hond niet te knippen, zal uw hond het huis uit graven en in het gras rennen, waardoor de messen pijn zullen doen. Als je ze niet knipt, zullen ze VEEL bloeden. Bij gras is het bloeden beperkt tot de gebieden waar je de nagels knipt, wat niet goed is als je wilt dat je koorden er mooi uitzien.

Het goede nieuws is dat het knippen van de nagels van uw hond eigenlijk vrij eenvoudig is. Het eerste dat u hoeft te doen, is een goede nageltrimmer voor uzelf kopen. Er zijn verschillende soorten om uit te kiezen, dus let goed op welke je kiest. Onthoud dat het ontwerp van de trimmer van invloed is op waar u snijdt.

Vervolgens moet je wat crushless of zoete producten kopen om op het snijgebied te plaatsen. Als u de nagels van uw hond te dicht bij de huid knipt, verwijdert u veel bloed omdat ze dichter bij het huidoppervlak zitten. Om bloedverlies tot een minimum te beperken, moeten de zoete producten die u gebruikt de huid weghouden van de nagels van uw hond.

Nadat u de nagels van uw hond hebt geknipt, wilt u druk uitoefenen met behulp van een natuurlijke wikkel op de huid zodra het bloed en de huid zijn gestopt met bloeden. De nagels van uw hond mogen nooit op plaatsen blijven plakken waar ze kunnen worden gekauwd. Als de nagels verstrikt raken, kan de pijn ondraaglijk zijn en zullen veel honden hun best doen om de pijn te vermijden door op het gebied te kauwen of te likken.

Na het uitvoeren van de nageloperatie moet u de hond enkele uren laten rusten, zodat de bloedings- en genezingscyclus in werking kan treden. U moet uw hond nauwlettend in de gaten houden voor informatie die erop kan wijzen dat uw hond zich niet goed voelt na de operatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.