Magnetische veldtherapie

Overleg Plegen, Geestelijke Gezondheid

Magnetische veldtherapie kan de genezing in het menselijk lichaam aanzienlijk verbeteren. Deze behandeling stimuleert de deartritische cellen en recentelijk hebben ze in laboratoriumstudies een manier gevonden om de opbouw van cellen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor spierweefsel. Met behulp van medische moleculaire apparaten (M fulmen) kan magneetveldtherapie de opbouw in de spieren en weefsels stimuleren. De afgifte van cellen in het lichaam parallel aan en boven het aantal fibroblasten, wat belangrijk is met betrekking tot herstel na inspanning, is een ander veelbelovend resultaat van deze therapeutische techniek.

Magnetische veldtherapie omvat het gebruik van een generator die een magnetisch werkveld produceert. Het magnetische veld wordt gebruikt om energie of helende impulsen te sturen om levende cellen uit te breiden en te activeren, en ze tot maximale capaciteit te stimuleren. Het magnetisch veld is een natuurlijk vermogen van het lichaam. Onderzoek heeft onlangs het gebruik van dit magnetische veld ontdekt, samen met ons vermogen om magnetische velden op te wekken (veldmagneten) om genezing van zieken te bewerkstelligen. De gebruikte magneet is krachtig en in staat om het geïnduceerde magnetische veld van negatief naar positief te veranderen. Een dergelijk veld verandert de vloeistofstroom in de cellen, waardoor de reparatie- en genezingsprotocollen op cellulair niveau kunnen worden geactiveerd.

Het gebruik van magneten is heel oud en in veel culturen worden hun helende en zuiverende vermogens dagelijks beoefend. In veel culturen maken ze gebruik van uitwerpselen om verschillende mineralen en vitamines te verzamelen uit het voedsel dat we eten. Tegenwoordig geloven veel mensen dat het tijd- en geldverspilling is om vers water uit de keukenkraan te drinken, maar sommigen zijn het daar niet mee eens. Degenen die deze kraan gebruiken, geloven dat vers water nodig is om het lichaam te laten functioneren en bloeien, en dat het gebruik van flessenwater uit de bovenste verdieping van de gootsteen een aanbeveling is die niets meer is dan geld weggooien. Een ander voordeel van het gebruik van een keuken- of badkamerkraan is dat er fluoride of chloor uit het water wordt gehaald. Voor degenen die bestaande gezondheidsproblemen hebben, kunnen deze goed zijn voor u en uw gezin,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.