Honden en Honden

Hondenuitlaatservice Helmond

Het is verbazingwekkend welke namen van honden in mijn land zijn toegestaan. Ierse Wolfshond, Ierse Setter en Teckel om er maar een paar te noemen. Deze honden zijn ook in het bezit van gezinnen met kinderen en worden met onverschrokken genegenheid getoond.

Ir. Recent Nieuws

Er is de laatste tijd een tendens op de televisie dat een vrouwtje op TV met haar puppy in de mandjes van Feeding Chicks gaat spelen. Interessant, is het niet? Deze trend strekt zich ook uit tot huisdieren en eigenaars van huisdieren. Ik heb een paar waarschuwingen gezien over dit “nieuwe hondenras” in de shows. Ze zijn ook vrij duur, vanaf duizenden en duizenden dollars voor een enkel bezoek van een dierenarts.

Al met al moet u als eigenaar van een huisdier in gedachten houden dat dit slechts suggesties zijn, punten van orde in deze anders chaotische en dure wereld van de verzorging van huisdieren. De werkelijke kosten van hondenverzorging zwellen wereldwijd het bereik van veel huishoudens op en dit omvat zowel de VS als andere landen zoals China en India.

Waarom deze chaos?

Ernstige ziekten zoals diabetes en hartziekten zijn nu wereldwijd doodsoorzaak nummer één bij honden! Dit is voornamelijk te wijten aan het lukraak fokken van honden, gewoon voor het gevoel en om te voldoen aan de vraag van uitpuilende zakken.

Tenzij men geboren wordt met een zilveren lepel in de hand, zullen slechts weinigen over de middelen beschikken om de beste voeding voor hun hond te verstrekken. En, net zoals voeding een essentieel onderdeel is van een goede gezondheid, is voldoende water in het dieet van een hond dat ook. Natuurlijk is water efficiënter in het ontdoen van het lichaam van de hond van gifstoffen en als zodanig is water even belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid.

De meeste baasjes hebben een beeld van een keurig zindelijk hondje dat slechts een paar wandelingen per dag en een paar toiletpauzes nodig heeft. Een hond die geen sonisch gedrag vertoont, gehoorzaamt aan bevelen, komt wanneer hij wordt geroepen en loopt aan de lijn zonder tekenen van agressie, een Zittende Ergernis.

Dit vergt een enorme uitgave van tijd en geld en ook een verslechtering van de gezondheid van de hond. De meeste mensen leven volgens een rond-de-klok schema, dat al hun wakkere uren opeist. Het is dus geen wonder dat huisdieren daaronder kunnen lijden.

Huisdieren Oncers, Hondenbuurten

De buurt van een hond wordt de buurt van de hond. Gebieden zoals deoken vloer of het plaatselijke broodhuis kunnen � merkbare afwijkingen worden in het gedrag van een hond. Het achtervolgen van auto’s of hoorbare geluiden komen vaak voor en de territoriale instincten van de hond kunnen worden uitgedaagd door een nieuwkomer in de buurt.

Lichaamsbeweging en speeltijd

Iedereen ervaart de voordelen van een goede nachtrust. Zo ook uw hond. Of u nu in een appartement in het hippe New York City woont of in een huis met een omheinde tuin in Idaho, uw hond moet kunnen rennen en spelen om al zijn energie kwijt te kunnen.

Honden die overdag binnen blijven vinden vaak dat ontsnappen naar hun eigen erf of een andere ruimte een goede oplossing is. Katten van opgevoede baasjes zullen hun baasjes vaak vergezellen als ze in de buurt langs hun huisdieren lopen. Een dergelijke opvoeding zal bovendien vaak betekenen dat de kat een ander dieet krijgt dan de hond. Als u in een situatie woont waar andere dieren uw erf of andere ruimte kunnen betreden, dan kan dit een oneerlijk voordeel zijn voor uw hond.

Anti blaf Halsbanden

Ik heb onlangs een perspectief op anti-blaf halsbanden bijgevoegd. Ik pleit er niet voor dat u geen blafhalsband voor uw hond aanschaft.

Mijn punt is dat een blafhalsband (of schokhalsband) potentieel een veilig en krachtig hulpmiddel kan zijn, zolang je je gezond verstand gebruikt bij het kiezen ervan.

Overweeg een halsband die een standaard statische correctie uitvoert, zolang uw hond niet in de buurt is van een drukke straat met veel snel bewegend verkeer. Om soortgelijke redenen pleit ik ervoor dat u halsbanden vermijdt die gebruik maken van een zogenaamde statische correctie.

Overweeg een halsband die geluiden uitzendt die onaangenaam zijn voor uw hond. Hoewel onaangenaam, zijn ze niet schadelijk en zullen ze geen schade veroorzaken.

Halsbanden die gebruik maken van vibratiedetectie zijn vaak een goede keuze. Deze klinken misschien pijnlijk, maar een hond zal veel minder snel door een auto worden aangereden dan door een halsband die gebruik maakt van statische correctie.

Halsbanden die onaangename tonen gebruiken, exacte herhaling, kunnen geen kwaad en zullen de aandacht van de hond niet trekken.

Overweeg een halsband met een geluid dat alleen voor een hond hoorbaar is. Een apparaat dat blaffen laat horen zal de hond waarschijnlijk wel tot bedaren brengen, maar u moet er rekening mee houden dat u dit apparaat misschien om de 3 seconden moet activeren (wat ’s nachts tot een lagere toon kan worden afgezwakt).

Een laatste keuze is een sprayhalsband die gebruik maakt van een citronellaspray die vrijkomt telkens de hond blaft. Hoewel de hond een spray zal krijgen wanneer hij blaft, zal het niet op de hond gericht zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.